Nyinstallation & Säkerhetstester

Säkert och tryggt

ELTAGs uppdragsgivare är främst företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i Västsverige. Gunnar Johansson driver företaget ELTAG sedan 2004. Jobbar oftast ensam, men vid behov tillsammans med kollegor. Gunnar Johansson har gedigen erfarenhet i yrket, bland annat inom industrin, och många år som lagbas och ledande montör.

– Säkerhet är min ledstjärna. Elektricitet är inget att leka med. Jag har sett skrämmande exempel på amatörinstallationer. Verkligen livsfarliga. Ibland har  jag inte vågat tala om för kunden hur illa det kunnat gå.

– Även om det kan vara frestande att få billig hjälp av en vän eller släkting, så råder jag ingen att chansa. Anlita bara kompetenta elektriker! Ditt liv, och andras kan hänga på det.

Ordning och reda

De flesta människor behöver sällan anlita entreprenörer, och det är inte ovanligt att skojare utnyttjar detta. De kommer inte när de ska, de gör inte vad som bestämts och deras fakturor orsakar sömnlösa nätter.

– Jag sätter en ära i att hålla vad jag lovar. Jag dyker upp när vi bestämt (om jag inte blivit överkörd av bussen, men då ringer jag).

– Det handlar om att ha respekt för mina uppdragsgivare. Och så vill man ju helst ha trevligt på jobbet – det har man bara med nöjda kunder.

Kompetens

ELTAG är medlem i Svensk Hantverkskontroll, som garanterar att medlemsföretagen är kvalitetssäkrade. Genom Svensk Hantverkskontroll kan du som kund få tips om upphandling av hantverkstjänster och hjälp med att upprätta avtal.

– Det är alltid bra med klara besked, så att både kunden och jag redan från början är överens om vad som ska göras, säger Gunnar.

ELTAG är medlem i branschorganisationen EIO, har kompetens för Smarta Hus-installationer, internationellt certifikat i KNX-styrsystem, certifiering från Tyco Thermal Control.

– Jag tar 495 kronor i timmen inkl moms plus material och resor. Jag administrerar också gällande ROT-avdrag och införskaffar de material som behövs. Jag har F-skattesedel. Kolla på Skatteverket vad som gäller.

ELTAG, Skansenvägen 20, 463 30 LILLA EDET, Telefon 070-760 65 72